Nieuws 2016

Kabroemmm zal dit jaar worden gehouden op zondag 4 september.

Het goede doel is bekend en is

De eerste deelnemers hebben zich reeds gemeld.

We zijn hard op zoek naar leuke en bijzondere atraktie's, wie heeft een suggestie?

Tevens gezocht marktdeelnemers, die oldtimer gerelateerde spullen verkopen.


Resultaat Kabroemmm 2016

Op 19 september 2016 zijn we in Groningen bij de Stiching Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis geweest, om de cheque te overhandigen aan een van haar afgevaardigden, mevr. Baijens-Vrij. Veel te horen gekregen hoe de stichting omgaat met het welzijn van de kinderen welke verblijven in het kinderziekenhuis in Groningen, let wel 1 van de 4 grootste kinderziekenhuizen in Nederland!!!. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van het opwaarderen van verblijfsruimtes voor de ouders bij hun zieke kind, maar ook naar het 'minder spannend' maken van de wachtkamers voor de kinderen tot aan het faciliteren van dagen ter ontspanning in het ziekenhuis, en nog veel meer!!!! Een mooie donatie mogen doen!!!

€ 2.277,50

Trots op het feit dat we dit weer mogelijk hebben gemaakt met deelnemers, bezoekers, sponsoren en onze vrijwilligers!!!! TOP!!!


Hemelum - 11 September 2016

Vandaag mochten we van Portofoonservice Friesland vernemen dat ze hun service kostenloos hebben aangeboden als compensatie van het tegenvallende weer. Een extra zonnig moment voor KABROEMMM. Bedankt namens iedereen!


Hemelum - 4 September 2016

Vandaag is het KABROEMMM! Na een week hard werken op het terrein, door de vrijwilligers en organisatie, is alles klaar voor vandaag. Er is dit jaar ook weer veel te doen. 4x4 demorijden, grasbaanraces, radiografische modelvoertuigdemo, een smid, muziek, bungeetrampolines, kinderknutselen, poppentheater, de Goede Doelen stand en nog veel meer. Natuurlijk wordt de organisatie weer bij gestaan door een grote groep geweldige vrijwilligers. Namens hen zien we u graag vandaag voor een mooie dag op KABROEMMM!


Hemelum - 2 September 2016

Ook vandaag zal in het teken staan van opbouwen en aankleden van het terrein. Inmiddels zijn de tenten, bouw/dranghekken en dergelijke geplaatst. Het wordt nu duidelijk dat er binnenkort wat gaat gebeuren, heel binnenkort zelfs want nog twee nachtjes slapen en het is zo ver.


Hemelum - 1 September 2016

De afgelopen dagen is er al veel werk verzet met het uitzetten van het land, creëren van bruggen, veld netjes maken, etc. Ook de jeugd wil graag een handje helpen en dat mag natuurlijk. Vandaag komt er nog meer materieel en kunnen we de zaken als de tent gaan plaatsen. 4 september komt nu snel dichterbij!


Hemelum - 29 Augustus 2016

Aan het begin van de ochtend nog een leeg veld maar al snel is daar de eerste levering van het materiaal voor het veld. Daarnaast is men druk bezig met het uitzetten van het terrein. De werkzaamheden gaan de aankomende dagen onverminderd door en zal het steeds drukker worden op het terrein. Op naar 4 september.


Hemelum - 26 Augustus 2016

Nog 9 nachtjes slapen en dan is het zo ver. De organisatie is erg druk bezig met de laatste voorbereidingen op papier en dan wordt het de handen uit de mouwen. Vanaf maandag zal er al bedrijvigheid zijn op het festival terrein en begint de opbouw van KABROEMMM. Dit zullen we doen samen met onze geweldige vrijwilligers. Zonder hen is het niet mogelijk om dit geweldige evenement op te zetten.

Enkele inschrijvingen zijn al gesloten, maar voor de kleppendeksel race worden nog steeds aanmeldingen geaccepteerd. Er wordt al flink geknutseld! Willen uw kinderen of wellicht u zelf ook meedoen geef u dan op voor de kleppendeksel race!


Hemelum - 16 Augustus 2016

Ondertussen komt 4 september steeds dichterbij de flyers en posters worden rondgebracht met daarop onder andere onze sponsoren. De inschrijvingen voor de verschillende onderdelen lopen door en worden verwerkt. Let op, mocht u nog mee willen doen let op de sluitingsdata van de onderdelen. Verschillende voorbereidingen op het terrein zijn inmiddels gedaan en meer zullen in de aankomende weken plaats vinden zodat we op 4 september alles voor elkaar hebben.


Hemelum - 11 Augustus 2016

Ter herinnering mocht u nog willen inschrijven voor de show, grasbaan of kleppendeksel race. Hieronder ziet u nogmaals de uiterste data;

31 augustus - sluit de inschrijving voor deelname aan de show,
21 augustus - sluit de inschrijving voor deelname aan de grasbaanrace
Inschrijven voor de kleppendekselrace kan tot 4 september 11.00 uur.


Hemelum - 4 Augustus 2016

Vandaag heeft Stichting Modderpoel aangegeven dat ze op 4 september op Kabroemmm zullen zijn om een demo 4x4 rijden te geven.


Hemelum - 3 Augustus 2016

Druk bezig met het samenstellen van het programma van Kabroemmm, maar ook met het opstellen van een heus programmaboekje! Daarnaast lopen de aanmeldingen voor grasbaan, markt, kleppendeksel race en show nog steeds binnen. Aanmelden is nog steeds mogelijk! Dus wilt u van de partij zijn, uw steentje bijdragen aan maken van een mooie dag te behoeve van het goede doel van dit jaar (Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis) meldt u aan via de website.


Hemelum - 25 Juli 2016

Afgelopen week vonden alweer de eerste voorbereidingen voor Kabroemmm 2016 plaats. Onderhoud aan de grasbaan en het Kabroemmmterrein.


Hemelum - 14 Juli 2016

Laten deze nog maar eens onder de aandacht brengen, met name de show en kleppendekselrace zoeken nog deelnemers. Maar ook grasbaan deelnemers zijn nog steeds van harte welkom!


Hemelum - 11 Juli 2016

Prachtig, momenteel wordt de poster gemaakt!!! Ging nog niet geheel goed.... verkeerde tekst ... Maar weer veel sponsoren ook dit jaar weer TOP!!!!! Later meer....

Benieuwd wie onze sponsoren zijn dan kunt u hier terecht. Of mocht U zelf willen sponsoren of nog iemand weten die wellicht een steentje wil bij dragen aan het goede doel laat het ons weten via een mailtje aan de organisatie.


Hemelum - 6 juli 2016

Mocht je niet weten waar Kabroemmm plaatsvindt....


Hemelum - 8 Mei 2016

Inmiddels zijn de inschrijvingen geopend voor de grasbaan, markt, show en kleppendeksel race. We zien de eerste aanmeldingen al binnen komen. Er zal na aanmelding zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden met de deelnemers.


Hemelum - 25 maart 2016

Op dit moment lopen we een beetje achter met stemmen.....we hebben de mogelijkheid om het te doneren bedrag voor Vrienden Beatrix kinderziekenhuis te verdubbelen!!! STEUN KABROEMMM, STEUN VRIENDEN BEATRIX KINDERZIEKENHUIS!!! Maar dat betekent wel dat we met z'n allen massaal moeten gaan stemmen op de site van NH1816 en dan project KABROEMMM.... Het is vrij gemakkelijk, klik op onderstaande link, scrollen zoeken op Kabroemmm en stemmen !!!!

http://200jaar.nh1816.nl/projecten.php#.VvK82U32aM_


Hemelum - 21 maart 2016

STEM OP KABROEMMM!!!

Via NH1816 heeft KABROEMMM de mogelijkheid om het te schenken bedrag te verhogen. Hierbij hebben we echter UW hulp nodig! Het ultieme eindresultaat zou moeten zijn, een verdubbeling van het te doneren goede doel bedrag en een dito bedrag voor Stichting Kabroemmm om zo nog meer mooie festivals mogelijk te maken!!!! De komende periode 21 maart tot 21 april kan er gestemd worden!!! Stemmen doet u hier via de onderstaande link;

http://200jaar.nh1816.nl/projecten.php#.VvA6xo-cGHv​


Hemelum - 17 maart 2016

In het kader van ERRUG leuk!!! WE mogen meedoen met een actie van NH1816, zij bestaan 200 jaar en vieren dat met een mooi initiatief! Zij geven diverse projecten de mogelijkheid om hun inzamelingsactie voor het goede doel op een nog mooiere manier af te sluiten!!!!. ZE verdubbelen namelijk het bedrag dat wordt ingezameld voor het goede doel. Hoe leuk is dat!!! Daarnaast wordt dan een zelfde bedrag geschonken aan de vereniging of stichting welke dit organiseert.

En ja KABROEMMM doet mee!!! Maar hoe kunnen we dit met zijn allen in de wacht slepen???? Door vanaf 21 maart te stemmen en iedereen zoveel mogelijk te mobiliseren om op Kabroemmm en op Stichting Vrienden Beatrix kinderziekenhuis te stemmen.... .....LATER MEER!!!!! .....en nu alvast delen is handig.....Linkjes waar te stemmen volgen uiteraard, kun je niet wachten kijk vast op www.NH1816.nl